3 Şubat tarihinde gerçekleşen Belediye Meclis Toplantısı’nda alınan kararlar doğrultusunda;
Zübeyde Hanım Bilgi Evi: Afyonkarahisar’da bilgiye erişimi artırmak amacıyla Zübeyde Hanım Bilgi Evi açılıyor. Bu yeni merkez, halkın eğitimine katkı sağlayacak.
Zaferin Çocukları Gündüz Bakımevi: Çocuklara yönelik hizmetler genişletiliyor. Zaferin Çocukları Gündüz Bakımevi açılarak, çalışan anne ve babalara kolaylık sağlanacak.
Gastro Ramazan Etkinlikleri: Ramazan ayında Afyonkarahisar’da geleneksel ve kültürel etkinlikler kapsamında bir dizi gastro etkinlik düzenlenecek.
Uluslararası Tiyatro Festivali: Kültürel etkinlikler arasında yer alacak olan Uluslararası Tiyatro Festivali, şehre uluslararası bir kültür şöleni getirecek.
Afyonkarahisar Belediye Konservatuvarı: Sanat alanında önemli bir adım atılarak, Afyonkarahisar Belediye Konservatuvarı kuruluyor.
Şehit Yakınları ve Gazilere Ücretsiz Termal İmkan: Şehit yakınları ve gazilere, şehrin termal tesislerinden ücretsiz yararlanma hakkı verilecek.
Ücretsiz Otopark İmkanı: Şehit yakınları ve gaziler için şehir genelinde ücretsiz otopark imkanları sağlanacak.
Toplu Ulaşımda Yeni Otobüs Alımları: 10 yeni otobüs alınarak toplu ulaşımın kalitesi artırılacak ve şehiriçi ulaşım daha erişilebilir hale getirilecek.