Yazılı bir açıklama yapan AK Parti Milletvekili Yurdunuseven:”Devrimcilik, sol elini kaldırarak, üç tane slogan atarak olmaz. Asıl devrimcilik, millet için gecesinden gündüzünden feragat ederek her yeni güne bir hizmet fikri ile ülkeyi büyüterek olur. Recep Tayyip Erdoğan bu milletin hakiki devrimcisidir.”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti iktidarında Afyonkarahisar’a yönelik yapılan yatırımlarla ilgili basın açıklaması yaptı.Yurdunuseven, şu ifadelere yer verdi: “Devrim niteliğinde icraatlarla ülkemizin ve Afyonkarahisar’ımızın her bir köşesini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ilmek ilmek işledik. Bunu artık yediden yetmişe tüm milletimiz çok iyi biliyor. Devrimcilik, sol elini kaldırarak, üç tane slogan atarak olmaz. Asıl devrimcilik, millet için gecesinden gündüzünden feragat ederek her yeni güne bir hizmet fikri ile ülkeyi büyüterek olur. Recep Tayyip Erdoğan bu milletin hakiki devrimcisidir. Attığı adımlarla, başlattığı ve tamamladığı icraatlarla bu ülkeyi yüzyıl ileriye götürmüştür. Bugün Orta Asya’dan Kafkaslara kadar, Balkanlar’dan Çin’e kadar dünyanın merkezini Türkiye’ye getiren isim Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bütün bu hizmetlerin ve Cumhurbaşkanımıza olan sevginin temelinde önce milletimiz ile hemhal olmak yatıyor. Bizler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşları olarak tıpkı onun gibi her türlü konfordan feragat ederek hemşehrilerimizle bir araya geliyor Afyonkarahisar’ımız için rota belirliyoruz.”
‘BİZ DE KURU LAF KALABALIĞI OLMAZ’
“Biz de kuru laf kalabalığı, çarşı pazar ortasında çığırtkanlık olmaz. Biz yapacağımız işi konuşuruz. Nitekim gerçekleştirdiğimiz icraatlar bunun kanıtıdır” diyen Yurdunuseven, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu icraatları Afyonkarahisar sokaklarında gezen birinin görmemesi imkansız. Afyonkarahisar’ımızda yaz kış her sezon çeşitli dallarda sporcu ve turisti ağırlıyoruz. Yine 81 ilden gelen sporcularımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Geleneksel Okçuluk Türkiye İl Seçmeleri’nin açılışını da gerçekleştirdik. Bu tür faaliyetlerle Afyonkarahisar’ımızla tanışan bütün vatandaşlarımız çok memnun kalıyor ve mutlaka bir kez daha şehrimizde ağırlıyoruz. 20 yıl önceki Afyonkarahisar’a bakarsak bunun Afyonkarahisar için bir devrim olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bütün bunları Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin destekleri sayesinde gerçekleştiriyoruz. Bu minvalde Ataköy Pazar Yeri’nde 14 Mayıs’ta bizlere desteklerini esirgemeyen hemşehrilerimizle ve esnaflarımızı ziyaret ederek teşekkürlerimizi ilettik. Her mahallemizin ihtiyaçlarını kalem kalem biliyoruz. 14 Mayıs 28 Mayıs zaferinin habercisiydi. Ancak yine de rehavete kapılmadan tüm hemşehrilerimizi bir kez daha sandıklarda gerekeni yapmaya davet ediyorum.”Haber Merkezi