Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Ramazan’ın Bereketi, Belediyenin Sofrasında

Binlerce Vatandaşla İftar Sofrasında Buluşuluyor Afyonkarahisar Belediyesi olarak, Ramazan ayı

Binlerce Vatandaşla İftar Sofrasında Buluşuluyor

Afyonkarahisar Belediyesi olarak, Ramazan ayı boyunca her gün 10 bin kişiye iftar yemeği ulaştırılıyor. Belediye Başkanı Burcu Köksal, iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya gelerek dayanışma ve paylaşma ruhunu yaşatıyor.

İftar Sofraları Ramazan Boyunca Devam Edecek

Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu iftar sofralarında yaşatmaya devam ediliyor. İftar programları kapsamında her gün 10 bin kişiye sıcak yemek ulaştırılarak dayanışmanın en güzel örneklerinden biri sergileniyor. Belediyenin organizasyonuyla Zafer Meydanı, Halk Lokantası (Sanayi Girişi) ve Gariperen Camii Aşevi’nde kurulan sabit iftar çadırlarında 3 bin kişilik yemek dağıtımı yapılıyor. Bunun yanı sıra, Başkan Burcu Köksal’ın katılım sağladığı iftar programları için özel olarak yemekler hazırlanıp, belirlenen noktalarda vatandaşlara ulaştırılıyor. Ayrıca, şehrin farklı mahallelerindeki 10 ayrı noktada iftar yemekleri dağıtılarak toplamda 10 bin kişiye sıcak iftar menüsü sunuluyor.

İftar Dağıtım Noktaları

Belediye, şehrin farklı noktalarında kurduğu yemek dağıtım alanlarıyla iftara yetişemeyen ya da çadır alanlarına uzak kalan vatandaşlara da sıcak yemek ulaştırıyor. Dağıtım yapılan mahalleler şu şekilde:

  • Çavuşbaş (Ulu Camii Önü)
  • Mecidiye (Sahipata İlkokulu İçi)
  • Eşrefpaşa Mah. Muhtarlık Yanı
  • Kanlıca Mah. Muhtarlık Yanı (Park)
  • Mareşal Fevzi Çakmak Mah. (Pazar Yeri Yanı)
  • Harb-İş Pazar Yeri Yanı
  • Fatih Mah. Muhtarlık Yanı
  • Hoca Ahmet Yesevi Mah. (Sahipata TOKİ)
  • Karşıyaka Mah. (Bilgi Evi Yanı)
  • Yeşilyurt Mah. (Uydukent Masal Park)

Ramazan Boyunca Sofralar Açık

Afyonkarahisar Belediyesi, yalnızca sokak iftarlarıyla değil, çeşitli kurumlara sağlanan günlük sıcak yemek desteğiyle de dayanışmayı büyütmeye devam ediyor. İhtiyaç sahiplerinin, yaşlıların ve öğrencilerin de sıcak yemek desteğinden faydalanması sağlanıyor. Ramazan ayı boyunca sürecek bu geniş kapsamlı iftar organizasyonu ile Ramazan’ın bereketi büyütülmeye ve dayanışma güçlendirilmeye devam edilecek.