Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kocaeli Afyonkarahisarlılar Federasyonu’ndan Okullara Atatürk Büstü

Kocaeli Afyonkarahisarlılar Federasyonu, eğitim kurumlarında Atatürk’ün anısını yaşatmak amacıyla önemli
Kocaeli Afyonkarahisarlılar Federasyonu, eğitim kurumlarında Atatürk’ün anısını yaşatmak amacıyla önemli bir adım attı. Federasyon, Kocaeli Darıca Can Murat Çeliker Anaokulu, Kocaeli Darıca 60. Yıl Ortaokulu, Kocaeli Gebze Mimar Sinan Ortaokulu ve Kocaeli Gebze Ahmet Zeki Büyükkuşoğlu Ortaokulu’na Atatürk büstü yaptırarak, öğrencilere Cumhuriyet değerlerini hatırlatmayı amaçlıyor. Bu anlamlı girişim, okullarda Atatürk’ün mirasını ve eğitimdeki önemini pekiştirmeyi hedefliyor.
Açılış Törenleri Darıca’da gerçekleştirilen Atatürk büstü açılışlarına Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Darıca Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Gebze Milli Eğitim Müdürü Şenol Pekgöz ve Kocaeli Afyonkarahisarlılar Federasyonu Genel Başkanı Cafer Üstü katıldı.

Açılışlarda konuşan Kaymakam Yüksel Kara, Kocaeli Afyonkarahisarlılar Federasyonu’na Atatürk büstü bağışları için teşekkür etti. Kara, bu anlamlı katkının eğitimdeki önemine değinerek, federasyonun desteklerinin kıymetini vurguladı.

Federasyon Başkanı Cafer Üstü ise, Darıca’daki okullara desteklerinin devam edeceğini belirtti. Üstü, “Okullarımızda geleceğin genç nesilleri yetişiyor” diyerek, eğitim alanındaki katkılarının süreceğini ve gençlerin en iyi şekilde yetişmesine olanak tanımak istediklerini ifade etti.